Ät gott, drick gott, må gott
Måndag – fredag: 11.30 – 15.30
Lördag och söndag: 12.00 – 17.00
Vi möts i smakupplevelsen
Varmt välkommen till restaurangen och bageriet. Här erbjuder vi smakupplevelser med vällagad mat på lokalproducerade råvaror efter säsong – och gott i glasen. Varje dag arbetar vi för att restaurangen ska vara en varm, välkomnande mötesplats för både boende och gäster. I vårt stenugnsbageri bakar vi brödet som serveras i restaurangen – och du kan också köpa med både bröd och fikabröd hem.
Du hittar mer information om restaurangen på Mina Sidor
Lunchmeny
MÅNDAG
Pannbiff med rostade morötter, solroskärnor och tzatziki på morot
TISDAG
Bräserad spättarullader med potatismos, vitvinssås och friterad purjolök
ONSDAG
Grillad oxbringa med smörad örtsky och rostad sparris
TORSDAG
Kalvgryta smaksatt med palsternacka, svamp och rosmarin crisp
FREDAG
Honung- & ingefärsglaserad fläsksida med örtrostad potatis, bakat äpple, sky och rotfruktscrisp
LÖRDAG
Tomatsoppa
Tupp i vin med syltlök, champinjoner, varmrökt fläsk och potatismos
Tiramisu
SÖNDAG
Sparrissoppa
Torskwallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör
Glass med grädde, maräng och hallon
EXTRA RÄTT
Focaccia toppad med tomat tapenad bresaola, serranoskinka och mozzarella
Pris: 90 kr
MÅNDAG
Fläskkarré med rödlökschutney, bakat äpple och timjansky
TISDAG
Köttfärslimpa med gräddsås, gelé och saltgurka
ONSDAG
Sparrissoppa
Vårkyckling med gräddsås, pressgurka och gelé
Glass med bär
TORSDAG
Kyckling med grön currysås, koriander och chilirostade rotfrukter och ris
FREDAG
Schnitzel med stekt potatis, gröna ärtor, skysås och citron
LÖRDAG
Mussel- och fänkålssoppa
Grillad ryggbiff med choronsås och rostad broccoli
Tiramisu
SÖNDAG
Kantarellsoppa
Ångad torsk med champagnesås och stekta champinjoner
Chokladmousse
EXTRA RÄTT
Torsk med hummersoppa och bakade rotfrukter
Pris: 140 kr
MÅNDAG
Lasagne med kalvfärs, mozzarella, soltorkade tomater och friterad basilika
TISDAG
Friterad spätta med remouladsås, gröna ärtor och citron
ONSDAG
Kalvgryta med paprika, dragon, dijonsenap och vitlöksrostad potatis
TORSDAG
Pannbiff med stekt lök, skysås, lingon och kokt potatis
FREDAG
Boeuf bourguignon med potatispuré
LÖRDAG
Gazpacho
Paella
Crema catalana
SÖNDAG
Kantarellsoppa
Kalvstek med gräddsås, gelé, pressgurka och kokt potatis
Jordgubbsmousse
EXTRA RÄTT
Räkmacka med kokt ägg, majonnäs
Pris: 115 kr
MÅNDAG
Lammfärsbiffar med tzatziki, timjansky och soltorkade tomater
TISDAG
Fiskwallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör
ONSDAG
Kycklinglår med risotto, broccoli och rödvinssås
TORSDAG
Biffstroganoff med grönsaksris
FREDAG
Ribbestek med surkål, rödkål, brysselkål och sky
LÖRDAG
Blomkålssoppa
Rostbiff, rödvinssås smaksatt med café de paris smör, ljummen potatissallad crudité på sparris
Rosmarinstekta äpplen med kolasås
SÖNDAG
Jordärtskockssoppa
Torsk med senapssås och rotfrukter
Varm chokladkaka med glass
EXTRA RÄTT
Varmrökt lax med pressgurka, kokt potatis och gräslökskräm
Pris: 140 kr
MÅNDAG
Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör
TISDAG
Laxpudding med brynt dillsmör och lingon
ONSDAG
Oxbringa med smörad persiljesky och buljongkokta rotfrukter
TORSDAG
Kalvgryta smaksatt med palsternacka, svamp och rosmarin crisp
FREDAG
Kryddkokt fläsksida med crudité på spetskål och morot
LÖRDAG
Fänkålssoppa
Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås
Jordgubbs-tiramisu
SÖNDAG
Sill
Helstekt ryggbiff med stekt lök och rödvinssås och klyftpotatis
Glass med grädde, maräng och hallon
EXTRA RÄTT
Kycklingsallad med ramslökskräm
Pris: 110 kr